Powerleague Eindhoven

7 tegen 7 voetbal

Powerleague biedt deze nieuwe dynamische vorm van voetbal. Spelers kunnen continu doorwisselen en plezier staat centraal. 5×5 en 7×7 voetbal is een nieuw concept en een  goed alternatief voor het traditionele voetbalspelletje. Geschikt voor alle niveaus. Perfecte manier om sociaal en sportief bezig te zijn! Powerleague Eindhoven is goed bereikbaar.

Op dit moment organiseren wij in Eindhoven de 7×7 competitie op de maandagavond bij vv Brabantia en op de woensdagavond bij vv Gestel.

Schrijf je vandaag nog in!

  • Stel je eigen team samen

    Stel je je eigen tem samen! Bedrijven, vrienden, studenten en dames. Alles is mogelijk!

  • Meld je aan en speel een proefwedstrijd

    Is je team compleet? Vraag naar de opties en speel volgende week al een testwedstrijd.

  • Doe mee en strijdt om de prijzen

    Na de proefwedstrijd wordt je team op niveau ingedeeld  en kan de competitie beginnen!

Geef je nu op!

De competitie indeling wordt gemaakt. Altijd verzekerd van een uitdagende wedstrijd op jouw niveau.

Meer informatie over onze activiteiten?

Veelgestelde vragen.

Powerleague zoekt altijd naar mogelijkheden om jouw team direct te laten instromen. Wachten tot de nieuwe competitie is overigens ook geen enkel probleem.

Absoluut! Het is bij Powerleague niet verplicht om alle spelers aan te melden. Zorg er alleen voor dat je naam doorgeeft aan de scheidsrechter, zodat de goals genoteerd kunnen worden

Eigenlijk is dat volledig naar jouw wensen in te delen.  Een standaard feestje duurt ongeveer 2 uur met het eten tussendoor. Een pauze na 1 uur met wat eten en drinken komt het vaakst voor. Daarna staan de kinderen weer te popelen om te voetballen met de coach. Na afloop een leuke prijsuitreiking behoort ook tot de mogelijkheden.

Powerleague zorgt ervoor dat elk team minimaal 1 uur effectief aan het voetballen is, ongeacht het aantal teams.  Of elk verliezend team echt net zoveel speelt als het winnende team? Als dat jullie wens is, kan dat absoluut geregeld worden.

Heb je nog andere vragen? Neem dan hier contact met ons op!

Download nu ook de Powerleague App!

Check nu ook de tussenstanden op jouw telefoon!