Powerleague Nederland: League Operations Manager

Organisatie: Powerleague Holland Olympia BV
Plaats: Amsterdam
Werkgebied: Nederland
Branche: Sportevenementen
Functiegroep: Eventmanagement
Opleidingsniveau: MBO+/HBO
Niveau: Starter
Dienstverband: Vast
Uren: In overleg/divers

Powerleague Nederland is onderdeel van de grootste 5×5 en 7×7 voetbal speler op de Europese markt met meer dan 50 locaties verdeeld over de UK en Europa. In Nederland organiseren wij 7×7 en 5×5 voetbalcompetities in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Amersfoort en Eindhoven. In Amsterdam hebben we zelfs ons eigen voetbalcentrum!

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een getalenteerde en commerciële sport manager voor het leveren van een legendarische voetbalervaring.

Jouw werkzaamheden bestaan uit een mix van acquireren van nieuwe klanten , people management en het leveren van een fantastisch voetbal product. Jij bent een all-rounder met gevoel voor klantenrelaties in een voetbalcultuur.

Als League Operations Manager lever jij een cruciale bijdrage in de organisatie van de voetbalcompetities in Nederland. Jij kan met veel verantwoordelijkheid omgaan en hebt een sterke drang om jezelf te bewijzen binnen een snel groeiende organisatie.

Ervaring in de sport sector is gewenst, maar het meest belangrijkste is een positieve houding en een passie voor het leveren van een hoge kwaliteitservice!

Daarnaast vragen wij flexibele inzetbaarheid qua werktijden. Hieronder valt het werken in de avonduren. Woonachtig zijn in de omgeving van Amsterdam is een pré!

Heb je interesse? Stuur je cv met motivatie naar Roy van Oort, via roy.vanoort@powerleague.nl

De eerste kandidaten worden al half november (2017) uitgenodigd voor een gesprek.

Vragen over de vacature? Bel 085-2010 246

Powerleague Nederland
TT Vasumweg 95,
Amsterdam
085-2010 246

www.powerleague.nl

Laat weten wie je bent!